Over ons:

Het bedrijf Peters Computers is in 2003 opgericht door Harold Peters.
Al snel daarna was een uitbreiding van personeel en ruimte nodig om aan de steeds grotere vraag van onze producten en diensten te kunnen voldoen.

Inmiddels is Peters Computers uitgegroeid tot een speciaalzaak in de regio. Door  volume-inkoop, kunnen wij de consument, maar ook MKB en scholen in de regio een uitgebreid computerassortiment aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Door onze persoonlijke benadering en eigen technische dienst, geven wij graag de service die u nodig heeft.
Populair zijn momenteel de duurzame refurbished of gebruikte laptops uit het bedrijfsleven.

Op dit moment is het personeelsbestand uitgegroeid tot 10 collega's. Vanwege de grote vraag van onze producten zijn we eind 2007 vanaf de Stationsstraat in Wierden verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze is gevestigd aan de rijssensestraat 15 te Wierden. Met voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het pand en een makkelijke bereikbaarheid vanuit alle richtingen. Daardoor zijn wij nog beter in staat om aan de grote vraag naar onze diensten en producten te voldoen. Voor al uw vragen en een eerlijk advies op het gebied van computerservice kunt u bij ons in Wierden terecht!

Redactioneel: